Het noordelijke gedeelte van Bonaire is groener en heuvelachtig en biedt een perfecte omgeving voor wandelsport. Washington Slagbaai National Park heeft bijvoorbeeld drie wandelroutes om te verkennen. De verschillende wandelroutes bieden wandelingen variƫrend van 1 tot 2 uur. Met zijn hoogte van 241 meter is de Brandaris het hoogste punt van Bonaire. Maak de wandeling op de Subi Brandaris Trail, het overweldigende uitzicht vanaf de top is de inspanning zeker waard.

Ook buiten het park heeft Bonaire een aantal fantastische routes te bieden. In de omgeving van Bara di Karta en Rincon kunt u rondwandelingen maken met hetzelfde begin- en eindpunt, waardoor het makkelijker en leuker wordt om daar met auto naartoe te rijden. U kunt de wandelpaden aan de roze stenen herkennen.

U kunt iedere activiteit aan uw reservering bij Caribbean Club Bonaire toevoegen, of e-mail ons later wanneer u vakantie bijna begint. Verblijft u al bij ons? Ga dan naar de frontoffice, waar u het activiteitencentrum aantreft waar we u met alle reserveringen voor activiteiten op Bonaire kunnen helpen.