Bonaire is meer dan alleen maar een duikparadijs. Ook boven water is Bonaire een onbedorven, natuurlijke schoonheid. Meer dan 190 verschillende soorten vogels leven op het eiland Bonaire, waardoor het een perfecte bestemming voor het spotten van vogels is.

Flamingo’s zijn waarschijnlijk het meest bekende handelsmerk van Bonaire. Eén plek waar bijna altijd flamingo’s te vinden zijn is het Gotomeer, slechts 10 minuten rijden van Caribbean Club Bonaire. De Caraïbische parkiet en de geelvleugelamazone zijn twee tropische vogels die alleen op Bonaire worden aangetroffen. Washington Slagbaai National Park is een populaire locatie om allerlei soorten vogels te spotten en is daarom een paradijs voor vogelspotters. Ook in de tuin van Caribbean Club Bonaire komt u een verscheidenheid aan vogels tegen. Ga eens op zoek naar de kleurrijke kolibri’s die nectar uit de bloemrijke struiken zuigen. Leun lekker achterover en ontspan en bekijk de verbluffend mooie natuur recht voor uw balkon of patio.

U kunt iedere activiteit aan uw reservering bij Caribbean Club Bonaire toevoegen, of e-mail ons later wanneer u vakantie bijna begint. Verblijft u al bij ons? Ga dan naar de frontoffice, waar u het activiteitencentrum aantreft waar we u met alle reserveringen voor activiteiten op Bonaire kunnen helpen.