Caribbean Club Restaurant & Bar serveert een verscheidenheid aan Europese/internationale gerechten in combinatie met dagelijks wisselende (lokale vis-) gerechten. Omdat we weten dat vers het beste is, gebruikt Caribbean Club Bonaire zoveel mogelijk lokale en verse ingrediënten. Veel van de ingrediënten worden in de kassen achter het restaurant gekweekt. In deze kassen worden verschillende kruiden en groeten gekweekt. Indien u eens een bezoek aan de kassen wilt brengen, kunt u dat aan de bediening vragen.

Caribbean Club Restaurant & Bar ligt in het centrum van het resort en is dagelijks de gehele dag van 07.00 tot 22.00 uur geopend.

Ontbijt

Dagelijks van 07.00 tot 10.00 uur

Het ontbijtbuffet is dagelijks van 07.00 tot 10.00 uur geopend. Naast een ruime keuze uit ontbijtgerechten zoals brood, fruit, cornflakes, sappen en koffie bestaat er de mogelijkheid om uw favoriete ontbijtgerechten, zoals verse pancakes en naar wens bereide eieren, uit onze keuken te bestellen.

Lunch

Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur

Of u nu een goede maaltijd tussen twee duiken wilt genieten; snel iets wilt gebruiken voordat u aan uw volgende activiteit begint; of uw rustdag met een lunch rond het zwembad wilt vervolmaken, we serveren een verscheidenheid aan gerechten, uiteenlopend van een lichte salade tot een meer uitgebreide hamburger. Er is voor iedere smaak wat te vinden.

Diner

Dagelijks van 18.00 tot 21.00 uur

Af en toe heeft u na een ‘lange’ dag duiken, verkennen van het eiland en/of ontspannen, wellicht geen zin om naar de stad te rijden of om zelf te koken. Welnu we hebben goed nieuws! Caribbean Club Bonaire Restaurant & Bar biedt voor het diner een menukaart met internationale gerechten in combinatie met dagelijks wisselende gerechten en verse lokale oogst. Alle gerechten worden met verse zelfgekweekte kruiden bereid. Neem gerust plaats en laat u helemaal opgaan in het moment.