Bij Caribbean Club Bonaire beschikken we over een vloot van diverse betrouwbare huurauto’s. Toer over het eiland in uw eigen gehuurde pick-up truck en geniet van de schitterende omgeving van Bonaire. Er bestaat geen betere manier om het eiland te verkennen dan met uw eigen auto van een van de beste autoverhuurders op Bonaire.

Al onze voertuigen met uitzondering van de sedan auto’s zijn perfect toegerust om het soms ruige terrein van het eiland aan te kunnen. Ook zijn onze pick-up trucks met standaard versnellingsbak zeer geschikt voor duikers. De enkele en dubbele cabine pick-up trucks hebben voldoende ruimte voor uw duikuitrusting, waardoor het makkelijk wordt om kantduiken te maken. Gasten die ons Dive & Explore pakket hebben geboekt, krijgen het voertuig automatisch tegen een gereduceerde prijs! Het voertuig type is afhankelijk van het geboekte kamer type.

Naast de pick-up trucks, die onderdeel zijn van het Dive & Explore-pakket, bieden we nu ook sedan auto’s aan, voor onze niet-duikende gasten.

Deze voertuigen zijn perfect voor een dagtocht over het eiland! Probeer je voor te stellen hoe comfortabel je autoritten kunnen zijn met zo’n mooie auto. De nieuwe sedan voertuigen hebben automatische ramen, comfortabele stoelen, airconditioning en een handgeschakelde versnellingsbak.

Bij aankomst kunnen wij zorgen voor vervoer van de luchthaven naar het resort. Wanneer u ons Dive & Explore pakket  geboekt heeft is de luchthaven transfer inbegrepen, anders kunt u dit apart aan uw boeking toevoegen. Gedurende openingsuren, ontvangt u de autosleutels op het moment dat u bij de front office van onze autoverhuur op Bonaire incheckt. Wanneer u na sluitingstijd van de front office aankomt, ontvangt u de autosleutels de volgende ochtend. Caribbean Club Bonaire biedt verschillende parkeergelegenheden op het terrein zelf en overal op Bonaire is het gratis parkeren.

Let op: om een van onze auto’s te huren en te besturen, moet u 23 jaar of ouder zijn.

Type voertuig Per week Per dag
Sedan $248.85 $39.50
Prijzen zijn in Amerikaanse dollars, exclusief omzetbelasting en motorrijtuigenbelasting per dag. Exclusief verzekering.
Een meerprijs kan van toepassing zijn voor extra bestuurders.
sedan car rental bonaire