Het terrein van Caribbean Club Bonaire is prachtig, met weelderige, kleurrijke beplanting en rustige gebieden. Middenin deze tropische tuin treft u twee zwembaden met zoet water aan waar u van uw welverdiende rust en privacy kunt genieten. Een van de zwembaden ligt naast het restaurant en het andere zwembad vind u bij de grotere cottage deluxe 2-slaapkamers.

Met een verfrissend drankje van de bar en een heerlijk briesje in de ontspannende atmosfeer van Bonaire bij het zwembad zitten, klinkt perfect nietwaar? Bekijk de zonsondergang op het zonneterras bij het zwembad terwijl u over de Caraïbische zee uitkijkt en u zich door dit spectaculaire uitzicht laat verbazen!

U hoeft geen badlakens mee te nemen als u aan een van onze zwembaden wilt ontspannen. We kunnen u iedere dag aan schone handdoeken helpen; loop even langs de frontoffice en we zullen u graag van dienst zijn.

Magnapool®

Het zwembad gelegen bij onze cottage deluxe 2-slaapkamers heeft een Magnapool® systeem, waarbij een mix van mineralen wordt gebruikt dat de therapeutische en helende werking van de Dode Zee nabootst. Het voelt zijdezacht aan tegen uw huid, wat anders is dan het gevoel van zoutwater of chloorwater. Na een duikje in ons mineraal zwembad zal uw huid heerlijk zacht aan voelen en uw haar is zijdezacht. Het mineralen zwembad helpt stress en angsten te verminderen, detoxt het lichaam, vermindert irritaties en pijnklachten en levert de spieren nieuwe energie. U zult zich zeker als nieuw voelen na elke zwembeurt. Verblijf bij ons en ervaar het zelf!

Naast dat het Magnapool® goed is voor uw gezondheid, is het mineraalwater systeem beter voor het milieu.