Gelegen aan de voet van de heuvels van Bonaire is Caribbean Club Bonaire het beste beginpunt voor een rit over de toeristische route langs de noordelijke kust. Deze route brengt u naar de beste welbekende noordelijke duik- en snorkellocaties, zoals ‘1000 steps’ en ‘Karpata’. ‘Oil Slick Leap‘, het huisrif van Caribbean Club Bonaire, ligt direct voor het resort en heeft een makkelijke toegang voor snorkelen en duiken. Onze eigen full-service duikwinkel biedt allerlei duiktochten, kantduiken en bootduiken (vertrek vanaf Buddy Dive Resort) aan en kan u helpen met het vinden van de beste duik- en snorkelllocaties op Bonaire.

Caribbean Club Bonaire is een full-service-resort met een brede verscheidenheid aan accommodaties, van budget-studio’s tot luxueuze deluxe-cottages met een schitterend uitzicht op de oceaan. Op het resort bevindt zich de Caribbean Club Restaurant & Bar, die dagelijks voor ontbijt, lunch en diner is geopend. Wilt u na een dag vol activiteiten ontspannen? Onze twee zwembaden met zonneterras zijn daarvoor de uitgelezen plek.

Het activiteitencentrum bij de frontoffice heeft alle benodigde informatie en maakt het u makkelijk om Bonaire, via rondritten op het eiland, een bezoek aan de grotten, kajakken in de mangrove en veel meer, op het land en in het water te verkennen.

Bekijk hier de beschikbaarheid