Caribbean Club Bonaire ligt op slechts 8 minuten rijden met de auto van het centrum van de hoofdstad Kralendijk. Het resort ligt middenin de natuur aan het begin van een toeristische route langs de noordelijke kust van Bonaire. Onze accommodaties liggen verspreid over onze goed onderhouden, weelderige tropische tuin, zodat uw privacy en rust verzekerd is.

Dichtbij alle wereldberoemde duiklocaties is Caribbean Club Bonaire perfect gesitueerd voor duikers en snorkelaars. Als het enige resort dat aan de toeristische route naar het noorden ligt, is Caribbean Club Bonaire de beste plek om uw rit langs de magnifieke kustlijn van Bonaire te beginnen en van het natuurschoon te genieten. De noordelijke kust biedt uitstekende mogelijkheden om te snorkelen en te duiken en uzelf aan de schoonheid van het zeeleven over te geven. Bij ‘1000 Steps’, of ‘Karpata’ bijvoorbeeld.

De toeristische route loopt helemaal tot het Gotomeer waar u fantastische vergezichten over het meer en de flamingo’s heeft, met de heuvels van Washington Slagbaai National Park op de achtergrond. Het is slechts 10 minuten met de auto en u kunt u overgeven aan de natuur! Neem een van de wandel- of mountainbikeroutes om vogels te spotten of om van de vergezichten en de geluiden van de natuur te genieten.

Caribbean Club Bonaire
Boulevard Santa Barbara 50.
Kralendijk.
Bonaire, Dutch Caribbean.